Over ons

Wij zijn Lieke & Niels en wonen sinds 2019 in het Brabantse Helvoirt. Toen we dit huis kochten was met name Lieke direct verkocht, zowel vanwege de uitstraling van het huis alsook de kans om een lang gekoesterde droom in vervulling te laten gaan, namelijk het runnen van een B&B. In 2023 hebben we de stap gezet om hier echt mee aan de slag te gaan en hebben we het bijgebouw in de tuin verbouwd tot het verblijf wat het nu is, een moderne en ruim opgezette B&B. Een mooie plek om gasten te ontvangen en kennis te laten maken met de prachtige omgeving waarin we wonen, dichtbij de natuur en leuke dorpjes en steden.

 

In het dagelijkse leven werkt Niels in de IT. Naast zijn werk sport hij veel en is hij graag in de natuur te vinden. Lieke werkt in de facilitaire wereld en heeft altijd affiniteit gehad met de horeca. Naast sporten houdt ze erg van het bourgondische leven.

 

Samen genieten we graag van het goede leven zoals lekker eten en borrelen, thuis met vrienden of buitenshuis. Ook trekken we er graag op uit, van weekendjes weg in Nederland tot skivakanties tot (wandel)vakanties in het buitenland.

 

Wij willen onze gasten een fijne plek bieden waar ze zich welkom voelen en een fijne tijd kunnen hebben.  Een plek die van alle gemakken is voorzien. We hopen jullie dan ook te mogen ontvangen in B&B Het Torenhuis! :-)